Dean Smith pyrkii lopettamaan Aston Villan taipumuksen “katastrofiin”

Villa on pelannut toisinaan erittäin hyvin. Mutta liian usein pelko on näyttänyt tekevän heistä arka ja huolimaton. “Voimme katastrofoida tavoitteita liian nopeasti”, sanoi Smith joulukuussa Southamptonin kotitappion jälkeen. Viime viikonloppuna he aloittivat lupaavasti Manchester Cityä vastaan, mutta purkautuivat niin pahasti sen jälkeen, kun Riyad Mahrez teki maalin 18. minuutilla, että puoliaika oli 4-0, tietenkin tappiolle 6-1.Smith sanoo, että joukkueensa on opittava pysymään luottavaisena riippumatta siitä, mitä.Brighton vastaan ​​Aston Villa: ottelun esikatselu Lue lisää

“Kun myöntät tavoitteesi, et katastrofoi sitä. [Kaupunkia vastaan] tuimme takaisin ja emme sitoutuneet [jälkeen jäämisen jälkeen]…Se ei vain ole tarpeeksi Unibet jatkoaika vedonlyönti hyvä, se oli meidän puoleltamme naiivisuutta ja olemme puhuneet siitä pitkään. ”

Opta-tilastot osoittavat että Villa on tehnyt enemmän virheitä, jotka johtavat vastustajien mahdollisuuksiin kuin mikään muu joukkue liigassa tällä kaudella. Joskus pelätä pahinta on ollut kutsua se.

“Pelaajien täytyy purkaa se”, Smith sanoo. ”Jos he tekevät henkilökohtaisia ​​virheitä, valmennuskentällä ei voi tehdä paljon. Se tulee joskus luottamuksesta. ”

Smith on tehnyt muutakin kuin vain puhunut ongelmasta.Hän on ottanut useita askelia yrittääkseen vahvistaa joukkuetaan. Ensinnäkin hän muutti kokoonpanoa, ja siirtyminen takaosaan kolme antoi rohkaisevia esityksiä ja tuloksia Burnleyssä ja Carabao Cup-puolivälierän ensimmäisessä osassa Leicesteriä vastaan. Sitten tapahtui uusiutuminen Manchester Cityä vastaan. Facebook Twitter Pinterest Jack Grealish juhlii pisteytystä Burnleyssa. Valokuva: Nathan Stirk / Getty Images

Pelkkä muodon säätäminen ei riitä, jotta Villa saadaan vankkaksi ja teräväksi, etenkin loukkaantumiskriisin aikana. Villa, joka myönsi Smithille uuden nelivuotisen sopimuksen marraskuussa, tietää, että heidän on hyödynnettävä Bet 365 optimaalisesti siirtoikkunaa, jos he haluavat paeta ongelmista.

Heidän toistaiseksi tammikuun kauppojaan ei varmasti voida diagnosoida edelleen todisteita katastrofista.Päinvastoin, Danny Drinkwaterin ja Pepe Reinan lainavuokraus osoittaa hyperoptimismiä.

Smith uskoo, että pelaajat inspiroivat laatuaan ja kokemustaan ​​huolimatta viimeaikaisen peliajan puutteesta. Hänen mukaansa kritiikki Drinkwaterin viime viikonloppuna esittämästä debyytistä oli “erittäin ankaraa” ja keskikenttäpelaaja tuo kaivattua “rohkeutta ja taipumusta”. Smith odottaa myös suurta vaikutusvaltaa Reinalta, entiseltä Liverpool-maalivahtilta, joka voisi mennä suoraan sivulle liittymisen jälkeen liittyessään Milanosta, jolle hän esiintyi vain kerran tällä kaudella.

“Hänellä on ilmaa hänestä , Sanoo Smith of Reina. ”Hän tietää, mistä on kyse ja mistä hän seisoo. Hän ei varmasti tule hyväksymään pudotuksia [esityksessä], se on varma. Hän on todennäköisesti se mitä tarvitsemme pukuhuoneessa tällä hetkellä.Rekrytointimme kesällä oli potentiaalisia pelaajia, ja [Drinkwater ja Reina] voivat auttaa heitä käyttämään potentiaaliaan auttamalla heitä kokemuksellaan. ”Danny Drinkwaterin kausi pahenee vanhaa ystävää Mahrezia vastaan ​​| Tumaini Carayol Lue lisää

Mutta Villa-mielet eivät ole todella levollisia, ennen kuin he pystyvät lähettämään ainakin yhden voimakkaan hyökkääjän. Wesley on tuskin onnistunut karkuun menestykseen kesästä saapumisen jälkeen, mutta hän on menettänyt kauden päättyneen loukkaantumisen aiemmin tässä kuussa. Osa Villa-pelaajien huolenaiheista voi johtua heidän epäilyksestäsi siitä, että ensin soittaminen voi olla tuhoisa, koska heidän on niin vaikeaa tehdä maalin.Samoin heidän ilmeinen haluttomuutensa lähettää pallo eteenpäin Cityä vastaan ​​- joka meni Smithin julistaman pelisuunnitelman vastaiseksi ja johti siihen, että heidät tarttuivat säännöllisesti ylipelaamiseen takaosassa – johtui todennäköisesti heidän tietoisuudestaan ​​siitä, että heillä ei ollut ketään, joka pystyisi pitämään pallon eteen. Anwar El Ghazi on suorittanut reilun työn täyttämisen, mutta se ei selvästikään ole ratkaisu.

Tämän vuoksi Villa haluaa kaksi uutta lakkoilijaa tässä kuussa, joista yhdellä tulisi olla Premier League -kokemusta. Toinen on todennäköisesti Tansanian kansainvälinen Mbwana Samatta, jota Villa on lähellä palkitsemassa Genkistä. He tarvitsevat liiketoimintaansa maksaakseen voiton heti. Mutta Brightonissa odotetaan uusien hyökkääjien saatavuutta odotettaessa ilman erikoistunutta hyökkääjää ja varmistettava, että he eivät saa spookeja, jos vastustajat ansaitsevat ensimmäisen pisteen.