Vi ville visa att vi hade det, sade Říha efter att ha vunnit ryssarna

Han var nöjd med att det var hans premiär på landslaget. Och att börja med tre nederlag, det skulle vara dåligt. Dessutom indikerade allt detta i början av matchen, eftersom motståndaren var mer aktiv, snabbare och mer skicklig. Dessutom har han tagit ledningen två gånger.

“Jag är glad att spelarna förstår att turneringen inte slutar med två tidigare förluster eller ett dåligt inträde i denna match. Jag är glad att killarna har visat de saker vi ber dem göra.Vi försökte mycket för att avbryta spelet, vilket är sant för dem eftersom de båda startar och stoppar hårt, ”förklarade han. möjligheter. För detta plockade Kubalík honom mycket. Samtidigt åtnjöt han teamets prestanda. ”Det var en speciell match för mig. Hattrick och vinna ryssarna…Kanske var han inte den sista i landslaget, ”log han.

Bartošák hade en god känsla av matchen. ”Vinsten ändrar inte tabellen, men för oss som har anslutit sig till Euro Hockey Tour för första gången är det ett stort förtroende.Vi lyckades få upp till två förluster och vinna med det starkaste laget i turneringen, även om det inte ens var 24 timmar efter nederlaget med finnarna. ‘ ”Jag vet mycket väl att vi har något att arbeta med. Det finns nya tränare, många killar i laget som inte har varit så erfarna, så jag skulle inte göra det till någon vetenskap. Citat är bara Euro Hockey Tour, så det bör inte vara panik över resultaten. ”