Det här är de detaljer

I den andra akten höjde han sitt första mål på kvällen med Striker, som lutade sig i vänstercirkeln vid Ovechkin-missilen och gav målvakten Garret Sparks en chans.

”Det var det svåraste skottet jag någonsin sett. Samtalet tappade ju sin egen, ”sa Toronto målvakt. På samma sida hade den 22-åriga kanonisten två gånger mer av honom. Förra gången i slutet av matchen, när alla möjliga typer av huvudbonader började regna på isen för att fira det tredje hattricket i den tjeckiska skikarriären, kunde det regna på isen.

Det här är de detaljer du har arbetat med i flera år, ”betonade mångsidigheten hos den yngre kollegan Bergeron, fyrtidspersonen Frank J.Selke Trophy för den bästa försvarande anfallaren.

Even Strunk ser själv förbättringar i denna riktning. ”Som jag har sagt flera gånger är det väldigt lätt att göra framsteg i försvaret. Det gör det ännu lättare för mig att börja bredvid Bergy, ”uppskattade han sin lagkamrats erfarenhet. ”Jag tycker faktiskt att pucken är starkare. När han tappat en en-mot-en-rulle tidigare hade han inte styrkan att ta det tillbaka som Brad Marchand.I detta avseende mognade han emellertid mentalt.

Eliten Bruins-uppställningen i Pastrňák-Bergeron-Marchand gjorde nio poäng i Maple Leafs-matchen, varav fyra tillhörde Pastrňák. ”De spelar inte på tre meter utan på nästan tjugo och slutar med det första. Det ser annorlunda ut. Du kommer inte att hitta sådana rangordningar i ligan så mycket, ”beskrev Sparks målvakt styrkan i hans motståndares största hot. ).I serieläget förlorar han tre poster till den ledande lagkamraten i Bergeron (24 poäng).

Nästa match kommer att hållas av Bruins på måndag kväll, då de kommer att tävla med Vegas Golden Knights från 1:00 am tjeckisk tid.