Spelaren tappade inte tid och lärde sig det tjeckiska språket

Efter att ha spottat på allt tecknade Nikolay förra sommaren ett hyresavtal med Mlada Boleslav. Enligt anfallaren fick han helt enkelt inte visa sig ordentligt i sin ursprungliga klubb, då och då vägrade han ge en chans. Nicholas var nöjd med att återvända till ett välkänt land, medan hans partners i Mlad visste hans möjligheter mycket väl tack vare ansikte mot ansikte.

Cherchesov, han är här! Den bästa ryska framtiden för 2018 är förtrollande i Tjeckien

Spelaren tappade inte tid och lärde sig det tjeckiska språket – ett bra exempel för många naturaliserade spelare från det ryska landslaget som inte vill lära sig ryska. Huvudtränaren för Mlada Dushan Ugrin Jr., som en gång var vid rodret för Tbilisi och Minsk Dynamo, började inkludera Nikolai i truppen, men Nikolai lyckades inte i sin första säsong. Frammannen gjorde bara 4 mål på 17 matcher, medan Boleslavs företrädare avslutade säsongen på nionde plats i den slutliga rankningstabellen. Den aktuella kampanjen, liksom säsongen i PFL, visade den nuvarande nivån på Komlichenko – han träffade motståndarnas portar i Fortuna League 18 gånger, och han gjorde 3 mål två gånger i ett spel.

Det verkar som om Nikolay befann sig i Mlad, men efter ett sådant resultat kommer Krasnodar logiskt att tänka på att sälja anfallaren till en mer kraftfull klubb från Europa. Vi rekommenderar inte rusa saker – det är bättre för Nikolai att spela i Tjeckien under en annan säsong, till exempel som grand, och sedan tänka på att flytta till villkorade England. Det är mycket troligt att Komlichenko skulle vara idealisk lämpad för mästerskapet eller de andra tio i Premier League på grund av dess storlek, plasticitet och fokus på porten.

2003 ledde ledningen i Tuttosport idén att etablera en utmärkelsen för den bästa unga europeiska fotbollsspelaren, som kommer att delas ut årligen. För att erövra det måste en spelare bara uppfylla två grundläggande kriterier – för att inte vara över 21 år och tala i en av de bästa avdelningarna i Europamästerskapen. Att vara begåvad och stå ut mot kamrater är en självklarhet för att vinna Golden Boy.