Nicholas från barndomen stod fram med antropometriska

Nikolai föddes i byn Plastunovskaya, som är en del av Krasnodar-territoriet, och naturligtvis började han förstå grunderna för fotboll på sina ursprungliga platser. Nikolai kunde tydligen inte tänka på andra yrken, eftersom hans far, Nikolai Anatolyevich, var en professionell fotbollsspelare. Komlichenko Sr. uppnådde inte mycket framgång på fotbollsplanen och Baltika och Kuban förblev taket i hans tal, men det faktum att Kolya fick sin passion för fotboll från sin far är obestridligt.

Nicholas från barndomen stod fram med antropometriska data och önskan att slå andra människors grindar, så det fanns ingen tvekan om det slutliga valet av roll. Först studerade Komlichenko på olika ungdomslag i Krasnodar, men sedan drog han ut en lycklig biljett – alla vet att Akademin för ”svartgrön” anses vara en av de bästa i Ryssland, som sticker ut bland andra inhemska fotbollsskolor med sin moderna infrastruktur. Tränningspersonalen på Krasnodar Academy såg Komlichenkos talang med blotta ögat, så vid 16 års ålder debuterade Nikolai för tjurarnas ungdom.

Debutera i Premier League, supersäsong i PFL och intresse från Tjeckien

Hjälpte honom i den serbiska mentorn Zoran Tesovic, som trodde på en ung anfallare. Komlichenko avslutade säsongen 2011/12 med två mål på nio möten – ganska bra statistik för debutkampanjen. Nikolai tillbringade säsongen 2013/14 på två lag – den nuvarande Spartak-tränaren Oleg Kononov, som arbetade för tjurarna, uppmuntrade Nikolai för högkvalitativ fotboll i ungdomslaget genom att inkludera honom i ansökan om Premier League-matcher.

Allvarliga fotbollspersonligheter som Andrei Sinitsyn, Nikola Drinchich, Ricardo Laborde, Sergey Petrov blinkade i Krasnodars ungdomsgrupp, så Nikolay hade någon att lära sig och få erfarenhet. Han tränade med huvudgruppen i Krasnodar, spelade för dubbel, och den 17 mars 2014 debuterade han för tjurarnas huvudlag, omedelbart noterade en assist i Vanderson. Nikolai lyckades verkligen visa sina färdigheter i PFL, där Krasnodar-2 spelade vid den tiden.