Men det finns också hans val

“De spelar pannan, de vill hålla sig på toppen. För dem är varje match extremt viktig. Så snart du tvekar lite, kommer konkurrenterna att studsa tillbaka och förlusten kommer knappast att komma ikapp. Det finns ingen underskattning. Deras motivation är stor, ”sa Bílek till ledaren för Fortuna: League.

Men det finns också hans val, som förvånansvärt följer de bästa. Han 1xbet baskar på fjärde plats just nu.

”Vi gillar de sex. Vi uppskattar att vi är där, ”sa Bílek. Han har en fyrpoängsledning och en bra match före den sjunde Liberec, som inte skulle påverkas av titelkampen i den nuvarande konstellationen. ”Gapet är ganska stort.Men två eller tre matcher fungerar inte och tabellen kan komma att ändras.

Även om slaver själv bedömde deras derbyprestanda som dåliga, är de för närvarande det bästa tjeckiska laget för Bílek.

laget. De är först, de har flest poäng, de har gjort många mål. Vi kommer att ha en svår match, vi ser fram emot det, ”sa Bílek.

Han vågar inte förutsäga line-up. “Liksom oss har de hälsoproblem, men deras ram är så stark att de inte kommer att ha problem med att bygga de grundläggande elva,” säger Bilek. . En infödd i Elfenbenskusten sparkade iväg i ett derby.

“Vi har inte mycket val.Spelare som har spelat med Köpenhamn, plus de som träffas, kommer Unibet att behöva klara det, säger Slavia-tränaren Jindrich Trpisovsky. rita. ”Jag tror inte att Zlín och Köpenhamn kommer att göra mycket framsteg mot defensiven,” sade han och böjde sig för Fastavas försvar.

De kommer säkert att stoppa oss och kommer att förlita sig på pauser, Beauguel, ”nämnde Trpišovský den bästa poängen i Blekks priser.Efter hösten flyttar han till Pilsen Victoria, där han tecknade ett kontrakt för tre och ett halvt år och vars webbplats redan har gett sin första intervju.

Beauguel lät sig höra. ”Han är klar över sin framtid. Han kommer inte att spela under någon stress att hans kontrakt är över och han vet inte vad han kommer att bli om två månader. Jag förväntar mig att spela som vanligt, ”Bílek är inte rädd för sin motivation.

Read here more: https://laliga-apostas.net