Kike Seten anses vara en stor beundrare av Coutinhos

Underskatta inte heller spelarens själv önskan, slutligen, att lämna ett positivt märke i historien om “blaugrana”. Visst är Cote inte nöjd med sitt första ankomst till läget “blå granat” och kommer att göra allt för att bevisa sin betydelse för den katalanska storslagen i framtiden.

Seten gillar Phil

Kike Seten anses vara en stor beundrare av Coutinhos spelegenskaper och har upprepade gånger sagt att han är redo att lämna brasilianeren i Barcelona. ”Jag tycker Coutinho är en fantastisk spelare. Jag gillar honom verkligen. Jag hoppas att han kommer att vara med oss ​​i början av nästa säsong. ” Seten har för avsikt att använda brasilianska som en avancerad mittfältare, och det är i en position som en spelare som Phil bör visa sina bästa spelegenskaper.

Katalanerna valde en 61-årig specialist, baserat på sitt engagemang för filosofin ”blå-granat”, och Coutinho ¬– är ganska kapabel att göra spelet till sådan ”Barca” ännu ljusare och mer mångsidig.

Coutinho och Barcelona: varför skulle denna allians fortsätta?

Spelet “blå granat” under innevarande säsong var ganska förutsägbart och var på många sätt skräddarsytt specifikt för Lionel Messi. Leo är verkligen ett fenomen, men glöm inte att vi har att göra med Barcelona, ​​en av Europas fotbolls storheter. Följaktligen är många blå-granatspelare också ganska kapabla att ta spelet på sig själva, men av någon anledning finner argentineren bollen om och om igen och han försöker göra allt ensamt. Phil kan i sin tur lägga till katalanerna åtminstone den variation som är så nödvändig för dagens Barcelona. Fortfarande har Cotes kanonslag från 25-30 meter redan upprepade gånger glädjat Blaugrana-fansen.

Coutinhos spel är en charm som oundvikligen kommer att leda till ett positivt resultat om brasilianern inspireras av förtroende och stöd, som han så desperat saknade under sin första vistelse på den legendariska Camp Nou.

Coutinho-vård kommer att förstöra Barcelonas rykte

Om katalanerna faktiskt redan säger adjö till Coutinho på sommaren, är det osannolikt att klubben blir mer attraktiv för andra spelare. Snarare kommer Barca att visas som ett projekt där de inte ger möjlighet till korrigering, och många stjärnor i sin tur kommer att vara uppmärksamma på samma öde som överträffade den 27-åriga brasilianeren.