I Juventus var Pogba en av nyckelaktörerna

Den spanska mittfältaren Isco vann Golden Boy Award i åldern 20 år, som en Málaga spelare. Han blev den första spelaren i prisutmärkelsens historia, som visade sig vara triumferande och talade inte i landets toppklubb.

Unga bästa talanger. Vad uppnådde de 15 Golden Boy Award vinnarna?

I 2013, för 30 miljoner euro, flyttade Isco till Real Madrid, där hans karriär är generellt bra. Mittfältare en gång i lek av “kräm” blev spanska mästare, men vann samtidigt fyra gånger med laget i Champions League. Periodiskt uppstår rykten i pressen om Iscos önskan att lämna klubben eller RealS avsikt att sälja den någonstans, men hittills har de inte hittat sin bekräftelse. Januari-överföringskampanjen är dock inte långt borta, och det är därför ganska möjligt att förvänta sig en ny serie av romanen “Isco leaves Real”.

2013 – Paul POGBA

Den färgstarka franskmannen vann Golden Boy i åldern 20 år, som en Juventus fotbollsspelare. Pogba var den första representanten för sitt land, som fick denna utmärkelse.

Unga bästa talanger. Vad uppnådde de 15 Golden Boy Award vinnarna?

I Juventus var Pogba en av nyckelaktörerna, vilket gjorde att laget vunnit den italienska titeln fyra gånger. Under sommaren 2016, för 105 miljoner euro, flyttade Paul till Manchester United, som för tillfället bara lyckades vinna Europa League från seriösa troféer. Men nuförtiden är det dags för förändringar för Mankuniansna, eftersom klubben nyligen bröt upp med Jose Mourinho. Förmodligen kommer den portugisiska chefs avgång också att hjälpa Pogbas karriär, där vissa svårigheter nyligen har observerats.

År 2015 flyttade Rahim till Manchester City för 49 miljoner pund, där han lyckades vinna titeln på mästare i England en gång. Sterling är en av de viktigaste aktörerna i lägret “medborgare”, vilket visar oerhört snabb takt och teknik. Vid 24 år har Sterling fortfarande allting framåt, och därför är det inte troligt att frågan om att lägga till nya troféer i ärendet beaktas med vederbörlig hänsyn.

2015 – Anthony MARSIAL

Frenchman Martial visade talang i Monaco, varav sommaren 2015 och flyttade för 60 miljoner euro till Manchester United. Det var i lägret för den engelska klubben Marcial och fick Golden Boy-priset – inte överraskande, för då var han rekordhållare i världsfotboll för överföringsbeloppet betalat för en fotbollsspelare under 20 år.