En av dessa 37 fotbollsspelare i Chelsea hyrde ut som Leonid Slutsky

Southamptons jetvingar tillbringade säsongen på en hög nivå i Southampton och spelade till och med för det engelska huvudlaget i en vänskapsmatch mot Tyskland. Grundarna av fotboll har inte ljusa stjärnor i kompositionen, som toppklubbarna skulle drömma om just nu. Kanske kommer detta att vara fördelen med ett team som är ens med namn. Redmond själv underhöll aldrig riktigt på ungdomarnivå. Det är märkligt att detta för Nathan blir den tredje sista turneringen i Euro under 21 år. Han var en del av laget 2013 och 2015, men sedan slutade England hennes resa i gruppfasen.

Var uppmärksam: Lewis Baker

En av dessa 37 fotbollsspelare i Chelsea hyrde ut som Leonid Slutsky gillar att prata om. Baker tillbringade en lyxig säsong i holländska Vitesse, där han gjorde 10 mål och hjälpte laget att kvalificera sig i europeiska cups. Baker – en spelare i den centrala zonen, som kan stänga flera positioner. Mer lockade till attack. Fotbollsspelaren agerar på ett väldigt spektakulärt sätt – han älskar att prata med bollen och har till och med ett mördare från två ben. Var inte förvånad om den här killen kommer att göra några vackra mål från standarderna.

Polen landslag

Huvudstjärna: Bartosh Cabbage

Det finns fler stjärnor än i Confederations Cup. Bästa U-21-spelare från Euro: Goal, Sky Sports, Bild, UEFA

Förra året talade hela Europa om kålen, som talade vid den vuxna euron, och bara Leicester betalade för det, vilket det fortfarande beklagar. Fotbollsspelaren spelade inte en enda match i Premier League, även om laget betalade cirka 8 miljoner pund för honom. Efter en misslyckad säsong måste Bartosh rehabiliteras på ungdomnivå, annars blir det svårt att hitta till och med ett alternativ att hyra i en engelsk klubb. Bland kamrater kan kål lysa. Här kommer han inte att ha problem med brist på fysisk massa, och Polens sammansättning är mycket anständig.

Var uppmärksam: Carol Linetti

En annan polsk talang valt att fortsätta sin karriär, Italien och förlorade inte. Karol förankrad i basen av Sampdoria och har länge varit en spelare i Polens huvudlandslag. Linetti är en typisk mittfältare i boxning-till-boxning som fokuserar på att bryta upp sitt lags attacker. Du borde inte förvänta sig ett hagel av mål och assist från honom, men han måste ta problem till motståndarna i sin zon, och sedan är det upp till Kapustka och Co. att förstå.