Du behöver inte vara sju sträckor i pannan för att förstå

Main Star – Chicharito

Du behöver inte vara sju sträckor i pannan för att förstå att mexikanernas centrala figur är Javier Hernandez eller, som hela fotbollsvärlden känner honom, Chicharito. Tillsammans med Carlos Vela skapar de en mycket farlig attackerande tandem, även om den naturliga rollen alltid förblir hos Bayer-anfallaren. Trots spelarens blygsamma attackstorlek hanterar Chicharito bollen perfekt, som vi alla får möjlighet att återigen se till i en mycket nära framtid.

Potential Discovery – Irving Lozano

Hittills, med juniorer i Mexiko, är saker så som så: i ansökan har de bara en fotbollsspelare under 24 år. Det är sant att den här killen med tiden kan växa till en landslagsledare. Han är bara 21 år gammal, han spelar för Pachuca i sitt hemland, men han noterade redan att han på fem minuter öppnade poängen för sina mål i vuxen fotboll, och han gjorde också ett effektivt skott i sitt debutmöte som en del av landslaget. På Irving bryts regeln oftast i det mexikanska mästerskapet, han har en utmärkt spark från båda benen och utmärkt hastighet.

Confederations Cup Performance History – Victory 1999

Du kanske inte visste, men fram till 2005 hölls Confederations Cup vartannat år, inte fyra, som det är nu, år. Dessutom hade FIFA ingenting att göra med de två första turneringarna. I slutet av 1900-talet hölls inte tävlingen för första gången i Saudiarabien, som värdarna använde briljant. Det mexikanska landslaget gick mycket bra genom gruppfasen och besegrade samma saudier och Bolivia och band också med Egypten. Eviga rivaler från USA slogs ut i semifinalen, och i den avgörande matchen i en rasande match som slutade 4: 3 besegrades de framtida brasilianska världsmästarna med mer än 100 000 åskådare.

Efter att Australien flyttade till den asiatiska zonen, i Oceanien, kunde åtminstone ett lag andas tyst. Det är riktigt, på en mer allvarlig nivå, Nya Zeelandare har svårt att skrämma någon. Men detta avskaffar inte det faktum att alla vita kan överraska och sätta bandvagnen på favoriterna.