Det ryska laget, tyvärr, med tanke på bristen på officiella matcher

Portugal, efter en historisk natt på Stade de France, vann sju av nio matcher, men båda misslyckades med att möta de två starkaste motståndarna, även om de bara var Schweiz och Sverige. Trots att de vann Euro 2016, var de inte övertygade om att det finns en stor säkerhetsmarginal, medan överdrivet beroende av Ronaldo riskerar att spela ett grymt skämt: Mexikanerna kan ha ett medelmåttigt spel från Cristiano, och portugiserna har använt lyckreserven under många år framöver kontinentalt mästerskap i Frankrike.

Det ryska laget, tyvärr, med tanke på bristen på officiella matcher, kommer det att vara svårt att motstå värdefulla rivaler och skador som märkbart försvagade laget. Endast den maximala avslöjandet av fotbollsspelarnas potential med entusiasm från stödet från deras ursprungliga tribuner kan låta laget gå längre, men det verkar osannolikt att stjärnorna kommer att samlas på detta sätt.

Euron kommer att äga rum i sex polska städer. Finalen är planerad till 30 juni. Turneringen kallas formellt ett mästerskap för spelare som inte är äldre än 21 år, men födelseåret beaktas från det datum kvalet börjar. Det är, i Polen kan spelare födda efter 1 januari 1994 spela. Därför ska du inte bli förvånad när 23-åriga spelare kommer in i fältet.

Den nuvarande dragningen är historisk, eftersom den kommer att ske enligt det nya schemat. Tidigare var det bara åtta lag som tillät euron, vilket naturligtvis är absurd, med tanke på spelnivån i europeiska länder. UEFA beslutade äntligen att utöka turneringen till 12 lag, även om det inte är särskilt tydligt varför de övergav idén med 16 lag. Resultatet är nu en mycket konstig formel för turneringen: vinnarna i tre grupper och det bästa laget som vann andra plats går till semifinalen. Att gå in i slutspelet kommer att vara mycket svårt, även efter att du till exempel fått fem poäng, för att inte tala om ett mindre antal poäng.