Det är mycket troligt att situationen i gruppen

Huvudstjärna / potentiell upptäckt – Chris Wood

För att vara ärlig kommer nio av tio åskådare inte att namnge en enda spelare i Nya Zeelands landslag. Någon kommer att komma ihåg en utmärkt prestation vid VM i Sydafrika, då de aldrig tappade i en svår grupp med Italien, Slovakien och Paraguay. Men om det gäller personligheter, är tystnad som svar. Det är sant att de har en sådan kapten och ledare som Wood. Ryssar bara från den nya säsongen kommer att börja följa mästerskapet tack vare Leonid Slutsky, och det var där Chris gjorde i en nostalgisk start till noll ”Leeds”. Förresten, under de senaste två säsongerna har han samlat så många som 40 mål. Där går du.

Confederations Cup Prestationshistoria – Gruppspel

Nya Zeeland kommer att delta i Confederations Cup för fjärde gången, men det finns inget att skryta med: i de tre tidigare turneringarna gjorde Nya Zeelandare bara två gånger, och den enda poängen tog ett målfritt drag med Irak 2009.

Den mest intressanta matchen:

Mexiko – Ryssland

Det är mycket troligt att situationen i gruppen vid tredje omgången kommer att utvecklas på ett sådant sätt att båda lagen behöver poäng. Vid den tiden kommer det redan att bli mer eller mindre tydligt vad vart och ett av lagen kan, och därför kommer tränare att behöva förbereda överraskningar och fällor för varandra. Kampen kommer sannolikt inte att bli en taktisk kamp, ​​det är mer troligt att se öppen fotboll, med tanke på att under colombianska Juan Carlos Osorio spelar mexikanerna ganska spektakulärt, och vårt team kanske inte har tillräckligt med skicklighet för att vända mötet under sitt eget diktat. En viktig duell mellan två ungefär lika, men så olika lag – vad kan vara mer intressant?

Författarens prognos:

1. Mexiko
2. Portugal
3. Ryssland
4. Nya Zeeland

Okartad Confederations Cup. Presentation av AFoto-gruppen: R-Sport, AS, Goal

Faktiskt, varför inte? Mexiko led endast ett nederlag under de senaste 13 matcherna, vilket visar ett bra spel i alla linjer.