Pilsen erövrade Pardubice och leder. Utan förlust var Třinec och Sparta också kvar

Försvararna i titeln från Litvínov gjorde inte första omgången. I Liberec länge de spelade en balanserad spel, men i mitten av den 3: e perioden är två mål bröt Valský hem och firade tre poäng efter att ha vunnit fyra: 1.

En liknande kurs hade en duell i Vitkovice. Kometen hölls där under en lång tid i spelet, men i den sista delen av Ostrava tre Tref återhämtade sig på den slutliga 5: 1 I den andra eftermiddagen duellen klarat samt deras grannar från Trinec, som kom till Karlovy Vary att vinna 5: 2.

tvåan är så full efter två rundor av sex punkter.Ännu bättre (poängen) gör Plzen dock att på fredag, Carlsbad vinnande rival följs upp segern 4: 1 i Pardubice och efter två hjul i spetsen i tabellen.

Sparta har lyckats göra den andra halvan av duellen i Zlin och vann 5: 3. Tillsammans med Trinec och Plzen resterna av de tre lagen efter två omgångar i det nya året Extraliga har inte förlorat en punkt.

I den andra änden av bordet satt outsider säsongen Olomouc kunde hem inte ens få ett mål Hradec Kralove.

Pardubice, Vary och Zlín har inte några poäng.

söndag program avslut Chomutov duell med Mladá Boleslav, som bestämde två minuter före slutet Sklenar.Extraleague rookie att fira sina första poäng efter återkomsten till elit konkurrens.

Efter fredagens seger efter en shootout i Hradec Kralove Vitkovice hockeylag gjorde en andra seger. Liksom i East Bohemia för honom två mål tjänade framåt Rostislav Olesz. Kometen har visat sig optiskt i slutet, vunnit tre gånger under de senaste tolv minuterna och tar bort förlusten av klassen. Återgå till Ostrava och tränare Alois Hadamczik nya roll som tränare för Brno kom ut.

Inte enda faktor första hemmamatch lockade Ice Rink Luďka Čajky nästan sex tusen åskådare.De var också legender av Zlín hockey. Attackerna Čajánek, Leška och Balaštík (som sist arbetade i Liberec) avslutade sin karriär, och på söndagen hade de bra pauser. Då alla tre satt på plattformen och såg duell med Sparta.

Men det kan bara glädja sig i början av den andra perioden, när hemmet två mål klarat dåligt spelat match. På 32 minuter var Sabolichs gäster tillbaka i ledningen, och de lät dem inte gå. Efter en 5: 3-vinst förblir Sparta utan punktförlust. Zlín i motsats till den första resultat säsongen är fortfarande att komma

Sparta. Pöpperl – Polasek, J. Mikus, Tjajkovskij, Bařinka, Glenn, Hrbas, Kalina – Rewa, J. Hlinka, Klimek – Netík, Pribyl, Buchtele – Kumstat, Pech, Sabolic – Forman, Cingel, Kudrna.Tränare Jandač en svärmare.

Hemmet var klart riktad hemma, men de i sin offensiv verksamhet havererat på att sätta in Machovská. Kampens hjälte var den unga anfallaren Kubalík som sparkade alla tre punkterna med ett rent hattrick. Čáslava i mitten av spelet lyckades ändå klara, men sedan ta initiativ gäster vars förstärkningar Marcel Hossa anpassas till slutresultatet 4: 1 Pilsen bosatte sig på bordet efter två omgångar.

Hockeyspelare i Liberec har behärskat den inhemska premiären. Mästerskap Litvinov var 4: 1 och glädde sig från de första punkterna av säsongen. Matchen bestämdes av tre mål i den tredje perioden, två poäng av Jakub Valský. Vinnande rekordet blev scannat vid 49.per minut och 104 sekunder upphöjda skytten natt på

Hockey Trince dominerade duell republiken vid den motsatta änden från början till slut och drivs vid tre punkter SIO vinner 5: andra Inrikes hanteras i den första tredjedelen av minskningen i dubbel powerplay, men den andra hade inte använt Silesians och successivt ökat sin ledning när Irgl gjorde i sin egen svaghet. Trinec kvar efter två matcher utan att förlora en enda punkt, medan Karlovy Vary vid den första punkten vinst vänta.

Från Bull fan kastade Hanako, som dock ser spelet lite annorlunda än de flesta av Olomouc hockey entusiaster. Ondřej Zelenka är blind men han har besökt i två år nu. Men Olomouc-spelarna gjorde inte mycket nöje den här gången.Hradec målvakt Ondřej Kacell övervunnit inte en gång och under säsongen väntar de på första pris. Jaroslav Kudrna och Rudolf Červený tog hand om vinnarna.

Hockeyspelare Chomutov firar sitt första pris efter att ha återvänt till extraliga. Målet var att gå till sista delen, på 46: e minut leddes hemmet av Květoň, som Pabiška svarade i mitten av tredje perioden. Vinnaren av tävlingen, ledd av coach Vladimir Ruzicka i första hemmet, bestämde sig för två minuter före Sklenářs slut.