“City” Guardiola

Inte alla avgörs på fältet rusar zakidushka Stirling och Kevin De Bruyne och fascinerande spel i attacken är inte tillräckligt för att ta steget och skriva sitt namn i historien. Guardiolas hårdhet, som inte vill anpassa sig till omständigheterna och alltid böjer sin linje, vidarebefordrades till hans avkommor. “City” bombarderar motståndaren med lysande diagonaler och oändliga drag, men vill inte göra något annat än detta. För att bara tänka på sig själv i ett spel som spelas av två, kortsynt: om kommer att fånga omedvetet kommer att avväpnas som en riddare, som har beslutat att ta bort byxorna i mitten av slaget.

“City” Guardiola slits mellan illusion och verklighet. Det här laget spelar i en vackrare fotboll än de besegrade i Champions League, “Liverpool” och “Chelsea”, för vilken den redan har tilldelats många symboliska titlar. Men förr eller senare på någon genial kombination av “townspeople” finns en poke i ett tomt nät med en frispark eller en motattack i två överföringar. Och när det händer, är spelet uppdelat i fragment, Ederson springa till mittfältet för att ta itu med domarna, men Guardiola kommer att förklara motståndarens tränare, hur många av de passerar i hans ideal universum attack borde vara. Endast motståndarens tränare kommer inte att höra detta – han kommer att fira hans segers seger.

Kommer snart avsluta ett två års avstängning av Roman Eremenko. Carrera team – ett bra alternativ för att återuppta karriären

I oktober 2016 UEFA månad upphängd mittfältaren CSKA Roman Eremenko från deltagande i alla matcher, och i november samma år, Union of European fotbollsförbundet sätta “armé” tvååriga förbud. Tester visade kroppen av Roman kokain och dess metaboliter innehåll.

Före denna sorgliga händelse Eremenko flög över fältet med glödande ögon och var en ledare i Leonid Slutsky laget attack: i den första delen av säsongen-2016/2017 central mittfältare hade spelat 1080 minuter, nästan oförändrad och gjorde 4 mål ( “Orenburg”, “Zenith” , “Tom” och “Bayer”). Förresten, det var mörkt i Leverkusen fotbolls ligochempionsky missade en dopingtest. Också på räkningen Roman hängde två scoring pass – i matcher med “Ural” och “Ahmad”.